7. jan. 2020
Af af

Kendt TV 2-vært overrasker: Skal være Louise Wolffs vikar

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/jannitop.jpg
Foto: Aller Media
Når Louise Wolff snart går på barsel, bliver det den populære TV 2 News-vært, Janni Pedersen, som skal vikariere for hende på "Go' morgen Danmark".

Janni Pedersen kan godt begynde at vende sig til at komme i Tvioli, for hun skal snart være ny vært på "Go' morgen Danmark", som bliver sendt fra den gamle have.

Hun skal nemlig være barselsvikar på Louise Wolff, som snart skal på barsel, og det glæder den populære TV 2 News-vært sig til.

Janni Pedersen: Det er en underlig fornemmelse

"Det er en ganske underlig fornemmelse, men jeg glæder mig. For jeg har sagt ja til at være vikar på Go Morn for Louise Wollf, mens hun er på barsel, så jeg skal igen til at stå tidligt op. Denne gang dog uden Lasse, men skal være makker med Mikkel Kryger og Steen Langeberg," lyder det fra Janni Pedersen i et opslag på Facebook, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

"Så jeg tager et års orlov fra TV2 Nyhederne/TV2 NEWS, og det bliver underligt. Har jo været der nonstop i lidt over 19 år nu, først som reporter på 19.00 Nyhederne, Dags Dato og Station 2 og som studievært på NEWS, siden kanalen åbnede for 13 et halvt år siden," fortsætter hun.

Glæder sig til nye udfordringer

Janni Pedersen glæder sig til de nye udfordringer, men det bliver også underligt ikke at skulle formidle nyheder på News.

"Det bliver underligt ikke at være en del af den daglige nyhedsmaskine, ikke at skulle stå foran Københavns byret tidligt om morgenen og sent om aftenen. Det bliver underligt ikke at mærke den der susende fornemmelse, jeg har inde i maven, når jeg sidder i studiet og ved, at der på redaktionen bliver arbejdet i højeste gear, fordi vi lige om lidt går i gult. Stor gul. Det bliver underligt ikke at gå i transmissionsgear, hvor vi bare bliver på historien, og kilder bliver ringet ind, og sminken løber marathon. Det bliver underligt ikke at skulle bede Hans Engell lægge telefonen på bordet og ikke skulle facilitere meningsmaskinerne i News&Co."

Janni Pedersen fortsætter som krimi-vært

"Men jeg bliver i TV2 familien. Og det er kun et år, så er jeg tilbage igen. Lige nu glæder jeg mig. Ikke lige til at skulle stå tidligt op, men til at prøve noget nyt og til nogle andre historier og et andet tempo."

Janni Pedersen begynder som vært på "Go' morgen Danmark" til marts, og samtidig fortsætter hun som vært på "Station 2" og "Bag Forbrydelsen" på TV 2 News.

Læs mere om: