12. jul. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kenneth fra Hjem til gården: Derfor er jeg følsom

Kenneth fra "Hjem til gården".
Kenneth fra "Hjem til gården".
Foto: Lotta Lemche / TV 2
Kenneth Pedersen er ikke bange for at vise sine følelser i TV 2-programmet ”Hjem til gården”.

Konkurrencen spidser til i ”Hjem til gården”, og blandt de tilbageværende beboere er fortsat Kenneth Pedersen, 32.

Han har det dog ikke nemt med hver uge at skulle tage afsked med de andre beboere, for han er en følsom mand.

Mere følsom med alderen

- Når man bliver far, sker der et eller andet. Hvis jeg kan se, at nogen har noget på spil, eller at folk ikke trives, så påvirker det mig i stigende grad, jo ældre jeg bliver. - Tidligere var jeg meget direkte, også i min lederstil. Det bliver man klogere på, og man lærer, at det er mennesket bag, det drejer sig om, fortæller Kenneth til BILLED-BLADET.

Han er far til Josefine, og bonusfar til Magnus og Laura.

Til daglig arbejder han hos GLS, hvor han har ansvaret for 100 mand.

Venner og familie følger Kenneth

Både Kenneths familie og venner følger ham i ”Hjem til gården”, og han har det fint med, at de ser hans følsomme side i fjernsynet.

- Min omgangskreds har godt bidt mærke i, at jeg viser følelser. Men jeg ved 100 procent hvad bevæggrunden var for det, og det kunne de godt sætte sig ind i, fortæller Kenneth.

Hans følsomme side kom blandt andet til udtryk, da han og de andre beboere i sidste uge måtte sige farvel til Dan, der havde så mange smerter i armen, at han ikke kunne fortsætte konkurrencen.

- I en lang periode har jeg ikke sagt ”farvel”, men ”vi ses”.

Trives ikke med dårlig stemning

Efterhånden som beboerne har boet på gården i nogle uger, er der opstået nogle intriger, og det er heller ikke noget, som Kenneth trives godt med. Han er bedst tilpas, når alle har det godt.

- Det er diplomathatten, der er på der. Alle skal trives i det, og jeg er super opmærksom på, at folk omkring mig har det godt. Den dårlige stemning trives jeg aldrig i, fortæller Kenneth.

Læs mere om: