Mandag, 5. november 2018 - af Karina Didriksen

Kenneth M. Christensen spiller rocker i Kriger: Stort at blive far

Kenneth M. Christensen.
Kenneth M. Christensen.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Kenneth M. Christensen, der spiller rocker i TV 2’s ”Kriger”, elsker at være far til sønnen Walder.

Der er langt fra Kenneth M. Christensens rolle som hårdkogt rocker i TV 2-serien ”Kriger” til den rolle, han har derhjemme – nemlig den som far til sønnen Walder på to et halvt år.

- Det var en noget speciel oplevelse at gå fra optagelserne og så komme hjem til sin søn og skifte ble, fortæller skuespilleren med et smil til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Det er ikke så længe siden, han sagde, ”jeg elsker dig far”, og det er jo kæmpe stort. Han ved ikke selv, hvad det betyder, men jeg sluger det råt! Så det har været en fantastisk omvæltning at blive far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Også med i Arvingerne

35-årige Kenneth M. Christensen er især kendt for sin rolle i DR-serien ”Arvingerne” som håndboldspilleren Andreas, der var kæreste med Signe Grønnegaard.

I virkeligheden har skuespilleren i seks år dannet par med Johanne Windeløv, der arbejder som molekylær biomediciner, og som er niece til filmproducenten Vibeke Windeløv. Parret nyder deres lille søn, og der er ingen familieforøgelse i kortene.  

– Vi har ikke noget undervejs. Jeg har arbejdet rigtig meget, så vi har ikke planer om flere børn lige nu, jeg synes, det går rigtig fint med det barn, vi har, fastslår han. 

Kenneth M. Christensen kan ses i ”Kriger” på TV 2 mandage kl. 20.00. 

Foto: TV 2/Karoline Tiara Lieberkind

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden