8. okt. 2016
Af Birgitte Engen

Kirsten Siggaard: Det er helt vildt, hvad min krop kan

Thomas Evers Poulsen, Kirsten Siggaard
Thomas Evers Poulsen og Kirsten Siggaard i en rumba.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
På trods af klap for øjet under træningen dansede Kirsten Siggaard sig sikkert videre i "Vild med dans" sammen med Thomas Evers Poulsen.

Den ene dommer kaldte hende sexet, den anden var rørt.

Og fredag aften satte Kirsten Siggaard sammen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen personlig rekord med karakteren 18 for aftenens flotte rumba. De gik da også sikkert videre.

Træning i dæmpet belysning

Det var ellers en hård uge, der gik forud. Sidste lørdag var Kirsten Siggaard dommer ved et dragshow i Odense, og her var hun så uheldig at få støv ind under sin kontaktlinse på venstre øje. Det resulterede i en alvorlig betændelse i hornhinden.

VIDEO: Hør Kirsten Siggaard synge, mens hun danser

Hele ugen har Kirsten Siggaard derfor måttet træne med klap for øjet i dæmpet belysning, og det ramte øje skulle dryppes med flere forskellige øjendråber med korte mellemrum.

Fremragende rumba

Men da det gjaldt på dansegulvet fredag aften, var der ingen, der kunne se, hvad Kirsten Siggaard havde kæmpet med. Kirsten og Thomas dansede en meget smuk rumba, som fik Britt Bendixen til at sige: - Man kan godt kan være sexet, når man er over 60, og det er du. En rørt Nikolaj Hübbe kaldte parrets rumba for "fremragende".

Kirsten Siggaard selv var glad og stolt bagefter: - Det er helt vildt, hvad min krop kan, som den ikke har kunnet i rigtig mange år, sagde hun.

Læs mere om: