Kirsten Siggaard er gudmor til Katrine Bonde: Strikker babytøj til datteren

Kirsten Siggaard

Kirsten Siggaard

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den 63-årige sanger og skuespiller Kirsten Siggaard har endnu ikke set sin guddatter Katrine Bonde lille nye prinsesse, men hun har haft gang i strikketøjet.

Den 3. oktober kom Katrine og Noam Bonde Halbys lille prinsesse til verden. Fødslen foregik i parrets hjem på Falster, og alt gik godt.

- Alle er glade. Hun er sund og rask og veje 4000 gram og er 53 centimeter lang, fortalte den stolte far, der i 2009 deltog i ”Vild med dans”, hvor han mødte sit livs kærlighed, Katrine Bonde.

 

Parret blev gift i 2016 og har i forvejen sønnen Milas på fem.

Glad for familieforøgelsen er også Kirsten Siggaard, der er gudmor til Katrine Bonde.

-Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at se den lille ny, men jeg har ønsket tilllykke, og jeg har strikket trøje og hue, som hun skal have, så snart jeg får tid til at tage på barselsvist til Falster, fortalte Kirsten Siggaard, da BILLED-BLADET mødte hende i ”Vild med dans”-studiet, hvor hun fredag den 6. oktober var publikum.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Går glip af finalen i Vild med dans

Sidste år var Kirsten Siggaard selv på gulvet sammen med Thomas Evers Poulsen.

- Jeg kan desværre ikke se finalen i Horsens i år, for samme dag har vi premiere på ”Juledrømmen”, fortalte Kirsten Siggaard.

Jan Schou og Kirsten Siggaard har hovedrollerne i familiemusicalen ”Juledrømmen”, der har sin første spilleperiode 24. – 26. november og sidste spilleperiode 15. – 17. december på Borreby Gods i Skælskør.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden