Søndag, 27. oktober 2013 - af af Annelise Weimann

Knæk Cancer: Aller giver 1,4 millioner kroner

BILLED-BLADET knæk cancer
Lasse Rimmer står over for BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau, der kan afsløre det flotte donationsbeløb på 1, 4 mio. kr.
Foto: Lars H. Laursen
Et imponerende beløb på 1,4 millioner kroner er Aller koncernens flotte bidrag til den store Knæk Cancer indsamling.

Læserne af Allers ugeblade rundt om i hele Danmark har hver bidraget med 20 kroner til den søde Knæk Cancer-blomst, og salget er gået over al forventning.

Det afslørede BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau, da hun for kort tid siden på TV 2 fortalte, at det nøjagtige beløb, som er indsamlet blandt læserne, er på hele 1.411.682 kroner.

BILLED-BLADETs læsere har en stor andel heri, for de har i fantastisk grad støttet op om indsamlingen. Derfor skal der lyde en stor tak til alle, der har købt blomsten samt til de, der udviste stor forståelse, når det var svært at finde blomsten rundt om i landet.

TV 2, Kræftens Bekæmpelse samt Aller Media samarbejder om Knæk Cancer 2013, og det hele kulminerer med det kæmpe TV 2-show, der stadig er i gang og der varer lige til midnat.

Sidste år blev der indsamlet godt 100 millioner kroner, og forventningerne til at slå dette fantastiske beløb er store. Allerede nu er der samlet 60 millioner kroner ind og det er kanonflot.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden