Lørdag, 30. oktober 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Knæk Cancer: Aller Media overrækker over 3,1 millioner til den vigtige sag

Andrea Elisabeth Rudolph og Camilla Kjems 
Andrea Elisabeth Rudolph og Camilla Kjems
Foto: Lars H. Laursen
Igen i år kunne Aller Media overrække et flot beløb til "Knæk Cancer"-indsamlingen.

Hele uge 43 har stået i ”Knæk Cancers” tegn på TV 2, og lørdag aften kulminerer det hele med et storslået indsamlingsshow.

Virksomheder såvel som private danskere har doneret millioner af kroner til det gode formål, og Aller Media er blandt de mange, der igen i år støtter op om den vigtige sag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danskerne er gode til at stå sammen

Mediechef Camilla Kjems kunne på direkte tv afsløre, at årets beløb fra Aller Media er løbet op i hele 3.157.474 kroner.

- Jeg tror, vi danskere er gode til at stå sammen, når det virkelig gælder, og vi kan lide at signalere til hinanden, at vi tager hinanden i hånden og støtter den her gode sag, som vi alle bliver berørt af i løbet af livet på en eller anden måde, sagde Camilla Kjems, inden hun over for Andrea Elisabeth Rudolph afslørede årets beløb fra Aller Medier.

Ni år med Knæk Cancer-blomster

Det høje beløb stammer hovedsageligt fra salget af ”Knæk Cancer”-blomsterne, som man gennem den seneste tid blandt andet har kunnet købe sammen med Allers mange blade.

Aller Medias ”Knæk Cancer”-blomstersalg har gennem de sidste ni år indbragt næsten 40 millioner kroner til den vigtige sag.

Se også billederne af alle de kendte gæster på den røde løber i galleriet herunder.

GALLERI: Knæk Cancer 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden