Knæk Cancer-kamp mellem Landmand søger kærlighed og Diamantfamilien: Her er vinderne

Stine, Troels, Kirsten, Jørgen, Thalia, Katharina og Elvira. 

Stine, Troels, Kirsten, Jørgen, Thalia, Katharina og Elvira. 

Foto: Lars H. Laursen
Gennem de sidste mange uger har Diamantfamilien og "Landmand søger kærlighed" kæmpet om at samle flest penge ind til "Knæk Cancer". Lørdag aften blev vinderne afsløret.

Årets store ”Knæk Cancer”-show løber af stablen lørdag aften, og i callcenteret kan man blandt andre komme til at tale med Diamantfamilien og flere af deltagerne fra ”Landmand søger kærlighed”.

Det er dog ikke kun i aften, at de støtter det gode formål.

Kæmper for Knæk Cancer

Det har de faktisk gjort de seneste mange uger, for de to hold har kæmpet en intern kamp om at samle flest mulige penge ind til det gode formål.

Det har Katharina Pitzner blandt andet gjort ved at sætte en date med døtrene Elvira og Thalia på auktion, ligesom familien også har solgt klipninger.

Landmændene troede på sejren

Jørgen Pahus, Stine Marthine Pedersen og Troels Hymøller har blandt andet har holdt kræmmermarked for at skrabe penge sammen, og så har de to herrer også iklædt sig bikini og skrabet penge sammen ved at tilbyde en traktor-wash. 

- Vi håber, vi vinder. Og hvis vi ikke vinder, er jeg sikker på, vi har haft det sjovest med det, sagde Jørgen Pahus forud for showet.

De var alle meget spændte på at finde ud af, hvor mange penge de har været med til at indsamle, og lørdag aften afslørede Natasja Crone det endelige resultat.

Der var ingen tvivl om vinderne, for med 175.574 kroner fik landmændene en overbevisende sejr over Diamantfamilien, der havde fået samlet flotte 93.221 kroner ind til det gode formål.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se også billederne af de mange andre kendte danskere, der var med til at samle penge ind til Knæk Cancer lørdag aften, i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden