23. dec. 2014
Af Helle Skram de Fries

Kom til forrygende julebal med Astrid Krag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-14706.jpg
Foto. Hanne Juul
Glæd dig til TV 2's store "Vild med dans"-julebal, der byder på uforglemmelige øjeblikke.

Når julefreden har lagt sig, og duften af and og flæskesteg er luftet ud af køkkenet, er der stadig julerare øjeblikke at se frem til.

Ét af dem er TV 2's store "Vild med dans"-julebal, der byder på elegant danseopvisning, sjov konkurrence med dommerne og meget, meget mere.

TV 2 har flyttet sendetidspunktet fra det først annoncerede 27. december til den 28. december.

Så det er altså søndag 28. decmeber, man skal sætte sig godt tilrette i sofaen og nyde det flotte show.

Astrid danser freestyle

Årets vinderpar, Silas Holst og Sara Marie Franch-Mærkedahl, leverer en forrygende opvisning, når de sammen indtager gulvet og danser Dirty Dancing-nummeret "(I've had) The time of my life".

Og Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen danser den freestyle, de ikke nåede at danse, fordi de røg ud lige inden finalen.

En freestyle, der i den grad imponerer de fire "Vild med dans"-dommere, Britt Bendixen, Anne Laxholm, Jens Werner og Nikolaj Hübbe.

De professionelle dansere leverer et smukt, smukt show, og Claudia Rex danser blandt andet med Mads Vad, Silas Holst med Vivi Siggaard, og Michael Olesen, Thomas Evers Poulsen, Mie Moltke og Sofie Kruuse er også med rundt på gulvet.

Morsom konkurrence

Claus Elming og Thomas Evers Poulsen laver en ubetalelig morsom kjolekonkurrence, hvor de næsten falder ned af stolene af grin.

Og værten Sarah Grünewald er også i forrygnede, festligt humør.

Se den store reportage og de mange flotte billeder i BILLED-BLADETs store julenummer, som er på gaden nu.

Læs mere om: