Onsdag, 10. marts 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Komiker Heino Hansen: Får nyt program på TV 2

Heino Hansen
Heino Hansen
Foto: Dan Mariegaard
I et nyt program på TV 2 kan man se mere til komiker Heino Hansen og hans far, Bjarne.

Heino Hansen har været komiker i mange år, men det var først, da han sidste år var med i ”Stormester” på TV 2, at han for alvor blev et kendt ansigt.

Siden har han lavet sit eget standup-show, og i disse uger skulle han have været på turne rundt i landet. Men på grund af coronakrisen er de planer blevet udskudt, og danskerne må vente lidt med at se 36-årige Heino Hansen på scenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men alligevel er der godt nyt til fans af den 36-årige komiker, for inden længe dukker han op i et nyt program. Det fremgår af TV 2’s sendeplaner.  

”Hvad Heinos fatter gør” er navnet på den nye programserie, og som titlen indikerer kan man også møde hans far, Bjarne. De to skal på en far-søn-tur rundt i landet, og i det første af seks afsnit kan man komme med de to herrer til blandt andet modeshow.

”Når det kommer til tøj, så har standupkomikeren Heinos far, Bjarne, altid gået i Ecco-sko og den samme buksemodel fra Meyer. Det vil Heino udfordre og tager derfor sin far med til København, hvor de skal til personlig shopper og modeshow i kødbyen. Heino håber at kunne udvide sin fars horisont og ikke mindst det tøjskab, som Hans Jørn fra Tøjeksperten i Næstved de sidste mange år har været eneleverandør til,” skriver TV 2 i omtalen af første program. 

Der er premiere på ”Hvad Heinos fatter gør” på TV 2 tirsdag den 23. marts.

Heino Hansen og hans far, Bjarne
Foto: Strong Productions/TV 2

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden