Konen trøstede Kristian Jensen

Kristian Jensen og kone Trine

Kristian Jensen og kone Trine

Foto: Niels Henrik Dam
Med de laveste karakterer nogensinde havde Kristian Jensen, 39, ikke meget lyst til at feste efter sin debut på Danmarks vildeste dansegulv.

Han var glad for at hoppe ind i den lejede limousine og blive fragtet hjem til Lind ved Herning, hvor hans hustru Trine ventede med trøst og støtte.

- Trine havde sendt mig trøstende sms'er og har fortalt mig, at hun synes, dommerne var for hårde ved mig. Hun er min største støtte, fortæller Kristian Jensen til BILLED-BLADET, efter han er vel hjemme hos familien i Herning.

Kristian Jensen indrømmer, at han var rystet efter sin første danseoptræden, hvor intet fungerede, og hvor dommerne gav bundkarakteren syv. Men efter at have slikket sårene hos familien er han fuld af fortrøstning. Det har hjulpet at blive trøstet af sin livsledsager, som han har kendt i 14 år og været gift med siden 1999.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi mødtes ved en fest efter en gymnastikopvisning. Det var 18. februar 1996, vi var begge 25, og vi har været kærester lige siden, smiler Kristian Jensen

I alle årene har Trine støttet sin mand, der i 12 år har siddet i Folketinget og været meget væk hjemmefra. Og med det eneste krav, at han skal vågne op hjemme i Herning lørdag morgen, støtter hun ham nu i "Vild med dans"-rejsen. Trine har planlagt at være til stede i studiet i morgen for at heppe på sin Kristian.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden