30. apr. 2016
Af af Helle Skram De Fries og Lone Vandborg

Kong Carl Gustaf 70 år: Klar til kongelig fest i Tivoli

Annette Heick, Jan Grønborg, Annemette Krakau og Natasja Crone
Annette Heick, Steffen Løvkjær, Annemette Krakau og Natasja Crone
Foto: Birger Storm
Natasja Crone, Annette Heick, Annemette Krakau og Steffen Løvkjær guider TV 2-seerne gennem dagens festligheder for kong Carl Gustaf fra studiet i Tivoli.

Ekspertpanelet på TV 2 glæder sig til dagens festligheder i Stockholm.

- Når det kommer til det svenske kongehus, er det især børn og børnebørn, jeg glæder mig til at se. De er så smukke, siger TV 2-værten Natasja Crone.

Mors dags-gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter

Annette Heick ser frem til at studere, hvordan man fejrer majestæten i Sverige i forhold til Danmark.

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau er ikke i tvivl:

- Jeg glæder mig til festen, de store følelser, til at se en glad konge og dronning - og selvfølgelig også se børn og børnebørn.

For Steffen Løvkjær fra Amalienborg Museet bliver det spændende at opleve hjerteligheden i fejringen af en 70-årig regent.

Følg med på TV her

BILLED-BLADET har samlet det spændende TV-program lørdag den 30. april her:

TV 2 kl. 9.45-14.05:

Sverige fester – Kong Carl Gustaf 70 år.

TV 2 er med direkte, når den svenske konge fejres, og følger begivenhederne, som bl.a. omfatter gudstjeneste i slotskirken, karettur gennem byen og frokost på rådhuset. Natasja Crone er vært i studiet i Tivoli sammen med et panel bestående af BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau i selskab med bl.a. Annette Heick. Reporter Michael Wichmann er med direkte fra Stockholm.

SVT1 kl. 9.45:

Kong Carl XVI Gustaf 70 år – SVT1 sender direkte fra fejringen af kong Carl Gustaf på Stockholms slott samt karetturen til Stockholms Rådhus.

SVT1 kl. 20:

Sammendrag af dagens fejring fra Stockholms slott, regeringens og riksdagens gaveoverrækkelse og gæsternes ankomst til aftenens banket. Derudover vises festforestillingen på Nordiska museet fra aftenen før.

NRK1 kl. 9.45-13.45:

Kong Carl XVl Gustaf 70 år.

Læs mere om: