Korpset-instruktør på nyt eventyr: Det skal Erik B. Jørgensen og datteren nu

Erik B. Jørgensen og datteren Karen

Erik B. Jørgensen og datteren Karen

Foto: Gregers Overvad
Erik B. Jørgensen fra TV 2-programmet ”Korpset” er rejst på et 45 dage langt eventyr med sin datter Karen.

Hvert tredje år har den tidligere jægersoldat Erik B. Jørgensen, kendt fra "Korpset", tradition for at tage på et længere eventyr med sin datter Karen.

Selv om de var usikre på, om det overhovedet var muligt at komme afsted, er han og datteren nu rejst på deres fjerde ekskursion.

Til Grønland

Tirsdag fløj Erik B. Jørgensen og datteren Karen til Grønland, hvor de skal spendere de næste 45 dage. Det afslører han i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

”Så er det sørme tid igen! Tænk det er vores fjerde 45 dage ekspedition sammen allerede,” skriver han blandt andet til billedet af ham og datteren Karen på 12,5.

Siden Karen var var 3,5 år gammel har de sammen taget på vildmarksture. De har både været i Finland og Sverige tidligere.

Nervøse for Grønlandsturen

I 2018 var far og datter på ekspedition i Danmark for at se, hvilke fantastiske dyr der lever i den danske natur.

Erik B. Jørgensen har hele tiden haft planer om, at han og Karen skulle til Grønland i år, men han vidste ikke, om det kunne lade sig gøre på grund af pandemien.

- Vi skal 45 dage til Grønland, hvis det åbner op selvfølgelig. Vi skal til det sydlige Grønland i dobbeltkajak og vandre i det sydlige Grønland, der hvor den gamle Østerbygd lå, hvor vikingerne boede, sagde han tidligere i år til BILLED-BLADET.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Undervejs på turen vil Erik B. Jørgensen fortælle om deres oplevelser i Grønland på sin hjemmeside.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden