Mandag, 27. februar 2023 — af Liz Rørsig

Kuldechok i Den sidste breddegrad: Emil Midé Erichsen fik forfrysninger i ansigt og tæer

Emil Midé Erichsen
Emil, Mikkel og Alfred i "Den sidste breddegrad".
Foto: Bermuda / TV 2
Emil Midé Erichsen og holdet i “Den sidste breddegrad” på TV 2 fik kulden at føle på turen. Særligt de første døgn hvor blæsten var med til, at det føltes endnu koldere.

Emil Midé Erichsen og familien havde de første par døgn ned til minus 30 grader på turen i “Den sidste breddegrad”. Samtidig fik en iskold blæst temperaturen endnu mere ned. 


– Jeg var overrasket over, hvor koldt det var på turen, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Allerede den første dag fik vi forfrysninger i ansigtet og tæerne. Først halvanden måned efter vi kom hjem, fik jeg følelsen tilbage i mine tæer på højre fod. Jeg havde undervurderet, hvor koldt det var, afslører Emil Midé Erichsen og tilføjer, at det var svært at tørre sine ting i teltet inden næste dag.


– Jeg fik de fineste forfrysninger i ansigtet, og det kom så hurtigt, uden at jeg opdagede, det tilføjer Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET. 

– Hætterne med pelskrave lavede en tunnel foran ansigtet, og vi havde også masker på, hvilket man godt kunne blive lidt tosset af. På et tidspunkt, hvor det ikke blæste, og solen kom lidt frem, tog jeg blot en hue på, men efter en halv times tid havde jeg fået forfrysninger, siger Mikkel Beha Erichsen.  

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen i den hårde kulde i "Den sidste breddegrad".
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden