Søndag, 12. februar 2023 — af Sofie Nymand

Kunne du genkende ham? Revystjernen Rasmus Krogsgaard dukker op i Dansegarderoben

"Dansegarderoben"
"Dansegarderoben"
Foto: TV 2
Andet afsnit af ”Dansegarderoben” er rullet over skærmen, og her dukkede en af nutidens revystjerner op.

70’ernes Cirkusrevyen er omdrejningspunktet for TV 2s nye serie "Dansegarderoben", og søndag aften åbnede de dørene for anden gang.

På Bakken er det landets helt store stjerner, der har hovedrollerne, men i serien har forfatterne, Louise Mieritz og Ditte Hansen, valgt at give dem til revyens otte dansepiger. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blandt andre møder vi den unge Mimi og den lidt ældre og erfarne Ulla-Berit. Og de deler mere end garderobe.

I andet afsnit ser vi for første gang Mimis ældre kæreste, da han i sin knaldrøde sportsvogn henter hende på Bakken. Og det får Ulla-Berit til at spærre øjnene op – det er nemlig hendes eksmand, Harry.

Bag Harry med det store overskæg, 70’er-charmør-frisure og solbriller, gemmer der sig en af nutidens store revy-skuespillere.

Rollen bliver nemlig spilles af Rasmus Krogsgaard.

Han debuterede i 1998 i revyen ”Dit & Dat”, og herefter tog det fart. Siden har han medvirket i et væld af revyer – lige fra Holstebro-revyen til Sønderborg Revyen.

Rasmus Krogsgaards arbejde med både på og bag scenen har indbragt ham flere priser – heriblandt Årets Dirch, som han modtog i 2009.

Rasmus Krogsgaard med sin hustru skuespiller Patricia Schuman
Foto: Mikael Rieck

Til sommer står han igen på revyscenen – her i selskab med blandt andre Troels Malling og Bente Eskesen, når Nykøbing Falster Revyen inviterer indenfor.

Privat danner 42-årige Rasmus Krogsgaard par med skuespiller Patricia Schumann, med hvem han har sønnen Absalon, der snart fylder 1 år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden