30. aug. 2021
Af Liz Rørsig

Kurs mod danske kyster: Derfor er seje Madeleine god til at dykke

Kurs mod danske kyster
Kurs mod danske kyster.
Foto: Bermuda / TV 2
Marian og Mikkel Beha Erichsen har i ”Kurs mod danske kyster” fornøjelsen af at sejle med deres sønner og den ene svigerdatter, Madeleine, der er kæreste med Alfred – og frisk på oplevelser og eventyr.

Marian og Mikkel Beha Erichsens yngste søn, Alfred, har kæresten Madeleine med om bord på Wallenberg i ”Kurs mod danske kyster”. Hun har været med på eventyr i både første og anden sæson af det det populære rejseprogram.

Madeleine er glad for både at sejle og dykke. Mens Alfred er blevet dykkerinstruktør, er Madeleine divemaster.

Da familien når til solskinsøen Bornholm i denne sæson om bord på Wallenberg, står nye oplevelser under vandet på programmet, og her deltager Madeleine også.

Flot klaret

- Madeleine var med på nogle grottedyk på Bornholm, og det var flot klaret af hende, fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

- Madeleine véd godt, at hun ikke har så meget erfaring som os, og da vi på Bornholm skulle dykke ned til en russisk ubåd, der lå på 37 meters dybde i koldt vand og mørke, sagde hun, ”dén springer jeg over, men jeg vil godt med til grotterne”, smiler Mikkel Beha Erichsen, der er stolt af sin svigerdatter Madeleine.

Læs mere om: