Mandag, 6. september 2021 - af Liz Rørsig

Kurs mod danske kyster: Madeleine var overrasket over statsministeren

Alfred Midé Erichsen og Madeleine
Alfred Midé Erichsen og Madeleine.
Foto: Dan Mariegaard
Alfred Midé Erichsen og kæresten Madeleine var med på turen, da statsminister Mette Frederiksen sejlede med om bord på Wallenberg i ”Kurs mod danske kyster”.

Statsminister Mette Frederiksen var begejstret for at være med om bord på Wallenberg i ”Kurs mod danske kyster”, og Mikkel Beha Erichsen og familien var også glade for at have statsministeren med på turen fra Bornholm til Christiansø.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mikkel og Marians yngste søn, Alfred og hans kæreste Madeleine var med under Mette Frederiksens besøg. 

- Det var sjovt, og jeg synes, hun var en super spændende person at være sammen med, siger Alfred Midé Erichsen til BILLED-BLADET. Og Madeleine er enig.

Særligt møde 

- Mette Frederiksen var helt fantastisk, og det var vildt at få lov til at møde hende. Jeg synes, hun historisk også for Danmark er en kæmpe figur, fortæller Madeleine.

- Dét at være så tæt på en kvinde, som har ændret så meget, var vildt og lidt voldsomt, konstaterer Madeleine grinende og tilføjer: 

- Statsministeren var sød, sjov og glad og spurgte interesseret ind til os. Hun var enormt behagelig at være sammen med – og så var hun lidt lavere, end jeg troede, siger Madeleine med et smil.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden