Kurs mod danske kyster: Sød gestus fra kronprins Frederik

Kurs mod danske kyster.

Kurs mod danske kyster.

Foto: Hannelore Dörner/TV2
Sidste år var kronprins Frederik om bord på Wallenberg i ”Kurs mod danske kyster”. Og det var en helt særlig oplevelse for Alfred Midé Erichsen og Madeleine – ligesom det var for resten af familien.

I sidste års sæson af ”Kurs mod danske kyster” på TV 2 havde Mikkel Beha Erichsen og familien undervejs besøg af en særlig gæst, nemlig kronprins Frederik. 

Alfred Midé Erichsen og kæresten Madeleine, der var med om bord på Wallenberg, er enige om, at kronprinsen er en guttermand.  

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Han blev hurtigt én af drengene og faldt godt ind i det hele. Han var med ude at dykke, hygge med os og drikke en øl om aftenen. Han var også god til at sætte en kande kaffe over, og var også med til at lave mad én af dagene, fortæller Alfred Midé Erichsen til BILLED-BLADET. 

En særlig kage

Alfred og Madeleine var ligesom i år hovmestrene og stod for indkøb af mad og madlavning. Mens kronprins Frederik var om bord ville Madeleine gerne forsøge sig med at bage en banankage, og krydret med en vis nervøsitet, en ustabil ovn og lidt søgang, hvor kagen vuggede i ovnen, blev resultatet måske ikke helt efter bagebogen. Men kronprinsen og fotografen Hannelore Dörner tog et stykke af kagen. 

- Han var meget sød og høflig og spiste dén banankage. Vi joker stadig om det, og jeg får stadig hug for det i familien. Men det var sjovt, og kronprinsen var rigtig sød, siger Madeleine med et smil. 

I år kommer statsminister Mette Frederiksen med om bord på slutningen af ekspeditionen i ”Kurs mod danske kyster”, hvilket også er en stor oplevelse for hele besætningen på Wallenberg.  

Læs det store interview med Alfred Midé Erichsen og Madeleine i BILLED-BLADET nr. 30, der er på gaden nu. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden