Tirsdag, 8. marts 2016 — af af Liz Rørsig

Kurs mod fjerne kyster: Dejligt at være sammen med drengene igen

Foto: TV 2
Mikkel Beha Erichsen og Marian blev endelig genforenet med Emil og Theis på Havana i det femte program af ”Kurs mod fjerne kyster”.

For Marian Midé var det 10 måneder siden, at hun havde set sine dejlige sønner Emil og Theis på Havana. Derfor sad hun i det femte program af ”Kurs mod fjerne kyster” ekstra utålmodigt i flyveren med Mikkel Beha Erichsen ved landingen tæt på, hvor Havana lå. Og endelig kunne hun og Mikkel give de to sønner et kæmpe kram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alfred passede sin skole

Desværre var den yngste søn, Alfred, ikke med på turen, fordi han skulle passe sin efterskole. Men resten af familien kunne tage videre til nye, eventyrlige oplevelser, nemlig til den smukke, eksotiske øgruppe Vanuatu nordøst for Australien, hvor cyklonen Pam ramte den 14. marts 2015.

Et stort øjeblik var det også, da det efter lang tids søgen endelig lykkedes for Theis at filme en søko, en dygong, under vandet.

- Det er et besynderligt dyr – lidt klumpet med en delfinhale, der kan være over tre meter lang. Men det var fantastisk, at vi endelig fik øje på den, siger Mikkel til BILLED-BLADET.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden