15. jul. 2016
Af Henrik Salling

Kurs mod fjerne kyster: Masser af fans klar til at modtage Havana i København

Seerne er klar til at modtage Havanna på Toldboden i København.
Seerne er klar til at modtage Havanna på Toldboden i København.
Foto: Martin Høien
Om mindre end en halv time er Theis og Emil fra "Kurs mod fjerne kyster" for alvor hjemme igen.

Om mindre end en halv time ventes det, at Mikkel Beha Erichsen og fru Marian sammen med sønnerne Emil, Theis og Alfred og resten af besætningen lægger til ved Toldboden i København.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Mange hundrede mennesker er derfor allerede nu samlet på kajområdet for at tage godt imod familien Beha Erichsen, som siden 2013 har sejlet verdenshavene tynde på det gode skib Havana.

Publikum står klar med danske flag og Mikkel, Marian, Alfred og ikke mindst Theis og Emil er uden tvivl glad for den varme modtagelse, som venner, familie og seere giver dem senere.

SE BILLEDERNE: Havana runder Kronborg

Og nu, hvor Havana vender hjem til København, er der sørget for, at skibet får en fantastisk velkomst.

Før afrejsen den 22. juli kendte ingen de to brødre, men i løbet af de seneste tre år er vi alle sammen kommet på fornavn med skipper Emil og hans utrættelige makker og førstestyrmand, Theis.

Det stolte skib har været på jordomsejling i omkring tre år, og herhjemme har mange hundredetusinde TV-seere fulgt med i den spændende færd.

BILLED-BLADET følger Havanas hjemkomst til København og glæder os til at vise dig skønne billede fra den sidste del af rejsen til København.

Læs mere om: