Kurs mod Nord: Mikkel Beha gør drømmen til virkelighed

Mikkel Beha Erichsen og familien.

Mikkel Beha Erichsen og familien.

Foto: Havana Production/TV 2
Fra ”Kurs mod fjerne kyster” sætter Mikkel Beha Erichsen og familien nu ”Kurs mod nord” i helt nye rejseprogrammer med det lille barnebarn om bord.

Efter mange års sejlads i eksotiske farvande har det været en drøm for Mikkel Beha Erichsen og hustruen Marian at sejle nordpå og udforske både natur og dyreliv. Sidste år kunne de endelig tage af sted med resten af besætningen: Alfred, Theis og hans kæreste, Ida samt Emil og Louise og deres lille søn, Hugo, som er det nyeste medlem af den sejlglade familie.

Hugo til søs

Søndag den 22. april 2019 er der premiere på de nye oplevelser til søs i TV 2-programmet ”Kurs mod nord”, hvor man også oplever Hugos første eventyr til søs.

Denne gang er båden Havana skiftet ud med det gamle, svenske redningsfartøj Wallenberg, som er bedre rustet til de koldere kyster med is og høje bølger. I over et halvt år har familien knoklet med at istandsætte det nye fartøj. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Drømme bliver til virkelighed

– I det første program ser vi forberedelserne til turen, hvor vi knokler med Wallenberg, som er på bedding i Nordjylland. Vi er i gang med at gøre alle drømmene til virkelighed, hvilket betyder en hel masse timers arbejde, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET om arbejdet, inden rejsen kan begynde.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden