2. apr. 2021
Af Marie Krakau

Lækre smykker og flot outfit: Her er Lise Rønnes smukke look fra

Lise Rønne
Lise Rønne
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Lise Rønne ser forrygende ud i "X Factor"-semifinalen.

Nerverne sidder uden på tøjet for aftenes semifinalister. Heldigvis er Lise Rønne klar til at føre både show og deltagre sikkert i havn. Og som altid gør hun det i spektakulær stil.

Denne gang var "X Factor"-værten klædt i et ternet look med vest og nederdel i et mix af glitrende guld, sølv, grønne og sorte nuancer. Hvis du har lyst til at få fingrene i det, så bliver du desværre skuffet, da det er vintage og købt i butikken Tootsie i København. Du kan dog sagtens få fat på Lise Rønnes sko, der er fra Dr. Martens.

Stylist Jon Elster havde matchet det lækre outfit med masser af smykker bl.a. flere forskellige perlehalskæder, store guld øreringe og en iøjenfaldende armring.

Den store perlehalskæde er fra Katrine Kleines, de små halskæder er fra Maria Black hvor de smukke øreringe også er fra. Armringen og ringene er ligesom tøjet vintage.

For første gang i denne sæson var hun stylet med løst hår.

Overraskede med nyt look

Efter pausen overraskede Lise Rønne med et tøjskifte.

I anden halvdel af showet bar hun en kjole af Caroline Hundsholt, sko fra Maison Margiella, der var sat sammen med sokker fra Vibskov.

https://imgix.billedbladet.dk/20210402-214139-l_60mbw.jpg
Lise Rønne og Nikoline Steen Kristensen
Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

To stemmes ud

Hele to deltagere sendes i aften ud, når der synges for livet og de eftertragtede finalepladser.

Under teamerne Horns og Unpluggede skal de fem semifinalister overbevise seerne, der ene og alene bestemmer aftenens udfald, hvem der fortjener at stå i finalen næste fredag.

GALLERI: Lise Rønnes X Factor-stil gennem årene

Læs mere om: