Lørdag, 6. november 2021 - af Karina Didriksen

Lagde du mærke til det? Micki og Jenna i komisk kjole-kiks

Jenna Bagge og Micki Cheng.
Jenna Bagge og Micki Cheng.
Foto: Dan Mariegaard
”Vild med dans”-parret Micki Cheng og Jenna Bagge fik problemer med tøjet under deres wienervals i program 9 fredag den 5. november.

Micki Cheng og Jenna Bagge var i højt humør efter program 9 af ”Vild med dans”, hvor de på trods af lave bundkarakterer gik videre til næste uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke engang et komisk kjole-kiks under deres wienervals kunne påvirke parrets store smil.

- Vi havde et løft, hvor jeg skulle løfte Jenna op i en arm. Det har vi øvet mange gange, vi har bare ikke øvet det med så stor en tylkjole, fortalte Micki til BILLED-BLADET efter showet og uddybede:

- Det, der sker, er, at kjolen bare lægger sig over hele mit hoved. Jeg vidste ikke, hvor jeg var, men jeg drejede bare videre. Så fjernede Jenna kjolen, og så havde vi et øjeblik, hvor vi var ved at skraldgrine!

 

Foto: Dan Mariegaard

Blevet tætte venner

Jenna Bagge tog også den lille episode midt under liveprogrammet med et smil.

- Jeg kunne ikke lade være med at grine, for da jeg kom ned fra løftet, var der ikke nogen partner, men bare tyl ud over det hele. Så jeg måtte fjerne alle lagene fra Mickis hoved for at finde ham igen!, lød det fra Jenna, mens Micki indskød:

- Det viser også bare, hvor tætte vi er blevet som venner og ikke kun dansepartnere. Jeg ser Jenna som en rigtig god ven, og hvis andre mænd skal have den fulde ”Vild med dans”-oplevelse, så skal de danse med Jenna.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden