Søndag, 20. december 2020 - af Karina Didriksen

Lagde du mærke til detaljen? Sådan hyldede Merete sin mor i finalen

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Merete Mærkedahl mistede sin mor tidligere på året og kom med en rørende hyldest til hende i finalen.

2020 har både budt på sorg og glæde i Merete Mærkedahls liv. Hun mistede sin mor til kræft tidligere på året, og derfor havde hun naturligvis også sin mor med i tankerne, da hun lørdag aften vandt ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det var ikke kun i tankerne, at ”Badehotellet”-stjernens elskede mor var til stede i finalen. Det afslører Merete Mærkedahl, da BILLED-BLADET taler med hende dagen derpå.

- Min mor var faktisk med på scenen, for et af de billeder, der hang på væggen under vores freestyle, var min mor og fars bryllupsbillede, fortæller Merete Mærkedahl og tilføjer:

- Så hun var med hele vejen, og jeg var rigtig glad for, at jeg kunne få lov til at få den lille ting med. Det var jo ikke sådan, at seerne derhjemme sad og tænkte ”hov, hvad var det, der hang der”. Men jeg vidste det.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det originale billede

Den søde detalje i freestylen var en rørende hyldest til Merete Mærkedahls elskede mor.

- Hvis man lige kigger efter igen i finaleprogrammet, så vil man kunne se, at der hænger et bryllupsbillede bag mig, der hvor jeg sidder som en ældre dame. Det er det originale bryllupsbillede af min mor og far, forklarer ”Badehotellet”-stjernen.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Far er så stolt

38-årige Merete Mærkedahl er sikker på, at hendes mor ville have elsket at se sin datter få opfyldt sin drøm om at være med i ”Vild med dans”.

- Hun ville da have været ovenud lykkelig, og hun ville have været så stolt af mig. Det ved jeg også, at min far er, siger hun og fortsætter:

- Han er bare så stolt, og han spottede godt billedet på væggen. Han vidste det nemlig ikke, men jeg vidste også, at han ville synes, det var rigtig fint. Så den gav jeg ham som en lille overraskelse.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden