24. aug. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Landmand-darlings vender tilbage i nyt tv-program

Claus Holm, Niels, Martin og Jørgen
Claus Holm, Niels, Martin og Jørgen
Foto: Blu/TV 2
Tirsdag aften er der premiere på programmet "Kilden til kærlighed" med Jørgen, Niels og Martin, som mange kender fra "Landmand søger kærlighed".

For tiden kan man hver uge følge ottende sæson af ”Landmand søger kærlighed”, og siden begyndelsen har seerne mødt masser af skønne deltager, der alle har ledt efter en den eneste ene.

Nu vender tre af dem tilbage på skærmen i et helt nyt program.

Claus Holm hjælper med kærligheden

I ”Kilden til kærlighed” møder vi igen Niels Pors, Jørgen Pahus og Martin Rathkjen. Niels er kærester med Stine, som han mødte i ”Landmand søger kærlighed” i 2020. Jørgen har været sammen med Kirsten, siden han mødte hende i programmet i 2018, mens Martin er kærester med Ann, som han har mødt på Tinder.

De tre landmænd får i programmet selskab af Claus Holm, der er en slags kærlighedsguru. Han skal lære dem at blive bedre til at vise deres kvinder derhjemme, at de elsker dem. Og så skal de også lære at lave god mad.

Skal blæse deres kærester omkuld

Det bliver en følelsesmæssig dannelsesrejse, som skal lære dem at være bedre kærester.

Det hele kulminerer efter tre uger, hvor de tre landmænd hver især skal forberede en kærlighedsmiddag og en tale, som skal blæse kvinderne omkuld og vise dem, hvor meget de elsker dem.

Man kan se, hvordan det går i ”Kilden til kærlighed” hver tirsdag på TV 2 Fri klokken 21.20.

Se hvilke andre par, der også har fundet den store kærlighed på tv.

Galleri: TV-par der fandt kærligheden for rullende kamera

Læs mere om: