23. aug. 2016
Af Ken Richter

Landmand søger kærlighed: Claus - det var nervepirrende

Claus Paarkjær
Claus Paarkjær
Foto: Flemming Jeppesen/BILLED-BLADET
Claus Paarkjær måtte lige dulme nerverne, før han skulle til speeddating.

I tirsdagens nye afsnit af "Landmand søger kærlighed" på TV 2 var det den 44-årige landmand Claus Paarkjær fra Skive, der for første gang mødte de fem piger, som han havde udvalgt.

- Det var både en god oplevelse og samtidig nervepirrende. Jeg måtte lige dulme nerverne med et par fadøl, inden jeg skulle møde dem, erkender Ole med et smil.

Dating med overraskelse

Han havde arrangeret speeddatingen på lystbådehavnen i Skive. Som en ekstra overraskelse viste det sig, at Claus og den ene af pigerne havde fælles bekendte i USA.

- Vi har boet hos den samme familie med et års mellemrum. Hun var der kun et par måneder, mens jeg arbejdede på gården i et år, og jeg kender hendes ekskæreste fra den gang, fortæller Claus om det mærkelige sammentræf.

Lykkelig skilsmisse

- Jeg meldte mig til "Landmand søger kærlighed", fordi jeg på den måde kunne sprede søgefeltet og flere ville få øje på mig, forklarer Claus, der tidligere har været gift i 12 år og har to tvillingedøtre på 11 år.

- Det er vel det tætteste, vi kommer på en lykkelig skilsmisse. Vi var vokset fra hinanden og skiltes i al fordragelighed, fortæller han ærligt om ægteskabet, der sluttede for tre år siden.

LÆS MERE: Her er de fem landmænd, der søger kærligheden

Læs mere om: