Landmand søger kærlighed-deltager: Sådan går det hende i dag

Laura Høilund Skafte

Laura Høilund Skafte

Foto: Ian Devald/TV 2
Laura fra "Landmand søger kærlighed - Den unge landmand" fandt en ny kæreste kort tid efter, optagelserne til programmet sluttede.

Spændingen stiger i ”Landmand søger kærlighed”, hvor de sidste deltagere efterhånden er ved at spore sig ind på, hvem de gerne vil have med på romantisk weekend.

På TV 2 Play har man i ”Landmand søger kærlighed – Den unge landmand” kunnet følge 20-årige Laura i hendes jagt på den eneste ene.

Magien forsvandt

Hun endte med at invitere Frederik med på romantisk weekend, og siden optagelserne for fire måneder siden er der sket meget.

Der var masser af sommerfugle i maven, selvom det hele var gået meget stærkt.

- Jeg tror, at jeg prøvede at fremprovokere nogle følelser, fordi jeg så gerne ville have, at det lykkedes, siger Laura til TV 2.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Efter den romantiske weekend forsvandt magien, og det var svært for Laura og Frederik at få tid til at ses, så forholdet gled ud i sandet.

Forholdet brast

Til gengæld fandt Laura kærligheden på ny lige i nærheden. En ny nabo flyttede ind, og han inviterede Laura på en øl. Kemien var god, og naboen Thomas arbejder som Laura også inden for landbruget. De blev hurtigt kærester, og hun mødte hans søn.

Parret flyttede også sammen, men nu har den unge landmands liv igen taget en drejgning.

Forholdet, som begyndte i juli, er nemlig slut nu.  

- Jeg er helt nyuddannet, og jeg vil virkelig gerne udrette noget, så jeg arbejder enormt meget. Thomas er et andet sted i sit liv, hvor han har knoklet, og nu gerne vil bruge mere tid med sin søn, siger Laura. 

Hun vil nu bruge sin tid på at fokusere på sit arbejde, og så må kærligheden komme, når den kommer, siger hun til TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden