Tirsdag, 11. august 2020 — af Stine Ramlyng

Landmand søger kærlighed-deltager tilbage på tv med god nyhed

Troels Hymøller. 
Troels Hymøller.
Foto: Claus Fisker
For inkarnerede ”Landmand søger kærlighed”-seere var en gammel landmands-kending tirsdag aften tilbage på skærmen. Og det er med en god nyhed.

Tv-programmet ”Landmand søger kærlighed” er tilbage. Og selv om deltagerne ikke altid finder kærligheden i programmet, kan det heldigvis godt ske, at de finder den helt af sig selv.

Har fundet kærligheden igen

Og netop det er sket for en gammel kending af programmet. Således kunne seerne tirsdag aften igen se den rødskæggede vestjyde fra sæson fem, Troels Hymøller, tilbage på skærmen med nyheden om, at han har fået en kæreste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Troels er bedste ven til den 28-årige deltager og evigt singlefyr Brian og skulle hjælpe ham med at læse de 17 breve, som tv-vært Lene Beier troppede op med på gården i Vestjylland.

Du ser tørstig ud Lene

Men inden de kom i gang med det egentlige formål, måtte Lene Beier altså lige have nogle fakta på plads om Troels' kærestestatus.

- Jeg hører, du har fået dig en kæreste Troels? Er det sådan, så I bor sammen og alting? spurgte Lene Beier nysgerrigt.

- Hun er lige flyttet ind ja, faldt svaret prompte fra vestjyden, der smilende lukkede samtalen for yderligere spørgsmål ved at tilbyde Lene Beier en øl.

- Du ser tørstig ud Lene!

Mød alle årets landmænd og -kvinder fra "Landmand søger kærlighed 2020" i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden