24. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Landmand søger kærlighed: Denne vending elsker bejlerne

Danni
Danni
Foto: TV 2
De kærlighedsøgende mænd i ”Landmand søger kærlighed” bruger især én sætning, når de fører samtaler med deres dates.

I den nye sæson af TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed” er Nichlas, Danni, Brian, Steffen og Morten alle i gang med at finde kærligheden.

Det er nu ikke altid, at de helt ved, hvad de skal sige til de kvinder, der konkurrerer om deres gunst, og her er særlig én vending, som de ofte tyer til.

Udtrykket ”Så det ...” går nemlig igen i udsendelserne, når de generte landmænd bliver lidt tomme for ord overfor de charmerende dates.

Landmændene stammer fra Jylland

Det viser en skæg sammenklipning, TV 2 har lavet, og det er tydeligvis heller ikke altid lige, at kvinderne ved, hvad de skal svare til den udmelding.

Det kan jo nok have noget at gøre med, at de fleste af landmændene stammer øst for Storebælt, at det er sådan en sætning, der bliver taget i brug.

Indtil videre er der blevet sendt fire sæsoner af ”Landmand søger kærlighed”, og i alle omgange er der blomstret amoriner mellem deltagerne.

Willi valgte at trække sig

Årets sæson har dog også budt på drama, for blandt andet valgte landmanden Willi at trække sig ret tidligt i programmet.

Derfor blev det ikke til kærlighed mellem ham og de kvinder, der havde skrevet til ham i håb om, at han kunne være den eneste ene.

Hvem de skønne landmænd ender op med vil vise sig i løbet af de næste afsnit, men allerede nu lover det godt for fremtiden.

Læs mere om: