Landmand søger kærlighed: Derfor følte Camilla, hun var foran

Svend og Camilla

Svend og Camilla

Foto: Anders Brohus/TV 2 og Søren Jul Lamberth
Camilla fra "Landmand søger kærlighed" følte, hun havde førertrøjen på i forhold til Maryna.

I ”Landmand søger kærlighed” er Camilla og Maryna nu flyttet ind på Svends gård, men konkurrencen var ikke noget, som fyldte hos Camilla under opholdet i Vestjylland.

- Jeg har ikke tænkt så meget over det. For mig var det vigtigste at finde ud af mere om Svend og se om det kunne føre til noget. At Maryna også var der gjorde mig ikke så meget, for jeg er nået til et sted i mit liv, hvor jeg tager tingene stille og roligt. Men selvfølgelig håber man, når man går ind i det, at det ender med at være til ens fordel, fortæller Camilla.

Camilla talte mest med Svend

Hun og Maryna har nu haft deres første nat på gården, og i programmet fortæller Camilla, at hun føler, hun har førertrøjen på i konkurrencen om Svend. Nu forklarer hun, hvorfor hun havde det sådan.  

- Jeg følte, at Maryna var meget stille, og at hun fik sagt meget lidt under optagelserne. Jeg har senere hen fundet ud af, at hun er mere en lytter. Som hun fortæller, skal hun lige have oversat det til sit eget sprog, og så til dansk. Det tager derfor lidt længere tid for hende at finde nogle ting at spørge om, så hun er bedre til at lytte. Jeg følte, jeg kunne snakke meget mere med Svend, så på den måde synes jeg, jeg havde førertrøjen på, forklarer Camilla.

Svært at læse Svend

Under optagelserne havde hun dog svært ved at lure, hvem af de to kvinder, som Svend foretrak. 

- Jeg synes ikke, Svend på noget tidspunkt indtil da havde vist hverken det ene eller andet. Der var flere gange, jeg spurgte ham, om der var noget, der trak mere hos den ene end den anden. Det synes jeg ikke, han fortalte noget om. Jeg synes, han var god til at fordele sol og vind lige. Han gik meget op i, vi havde det godt, og brugte meget tid på os begge to. Han sørgede for, vi fik snakket lige meget og fik svar på de ting, vi spurgte om.

 

Camilla synes godt om Svends gård 

Selv skulle Camilla fra Kalundborg lige lande på gården i Vestjylland og mærke efter, hvad det var, hun ville. Men der er ikke nogen tvivl om, at hun nød at være på Svends hjemmebane.

- Jeg synes, det er et dejligt sted, Svend har. Maryna ville gerne lave en toprenovering. Jeg synes mere, den gamle stil godt måtte blive der. Når man kommer udefra og skal flytte ind i et barndomshjem, synes jeg også, der må være sjæl med i det, fortæller Camilla, der hyggede sig med Maryna og Svend under deres ophold på gården.

Se ”Landmand søger kærlighed” hver tirsdag på TV 2 og se, hvem af de to Svend ender med at invitere med på romantisk weekend.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden