Landmand søger kærlighed: Familieforøgelse hjemme hos Michael og Vibse

Michael, Vibeke, Amanda, Simon

Michael, Vibeke, Amanda, Simon

Foto: Birger Storm

Sidste år fandt landmanden Michael sin kæreste Vibeke i ”Landmand søger kærlighed”. Nu bor parret sammen og har netop budt velkommen til nye familiemedlemmer.

Lørdag, 11. november 2017 - af Majken Munk

I seneste sæson af ”Landmand søger kærlighed” er der ingen af de fem landmænd, der har funder kærligheden i en kvindelige deltager.

Modsat dem fandt Michael fra Langeland sin kæreste gennem knap halvandet år Vibeke i programmet. De havde kemi fra dag et og nu udvider de familien. 

En masse små

Det er ikke Vibeke, der er gravid, men det var parrets hund Amanda.

Og fredag den 3. november nedkom hun med hvalpe. De næste otte uger er altså fuldt hus hjemme på gården, hvor Michael, Vibeke, Vibekes søn Simon, 4 og katten Zoey bor til hverdag.

Desuden får familien også besøg af Vibekes to døtre Sille, 14, og Maja, 18. 

Hunden Amanda og hvalpene Foto: Privat

Hunden Amanda og hvalpene

Beholder en hvalp

Tanken er, at Michael og Vibeke skal beholde en af hvalpene selv, og så er parret overbevist om, at også Michaels far og mor forelsker sig i én. 

- Farmor og farfar har sagt, at de ikke vil have en, men når de ser dem, så forelsker farfar sig, fortæller Vibeke til BILLED-BLADET. 

Desuden krydser Michael fingre for, at der er folk i nærområdet, der også gerne tager imod en af hvalpene, så der er mulighed for at se lidt til dem på trods af, at de har solgt dem videre. 

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse det fine interview, hvor vi har besøgt Michael og Vibeke på gården i Rudkøbing.