Onsdag, 7. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed-pars gode råd: Dette er vigtigt

Thomas og Nicoline Bertram

Thomas og Nicoline Bertram

Foto: Lars Horn
Thomas og Nicoline fandt sammen i "Landmand søger kærlighed" i 2018, og nu giver de gode råd til andre, der overvejer at finde kærligheden på tv.

Thomas og Nicoline Bertram fandt hinanden gennem ”Landmand søger kærlighed” for to år siden. I dag er parret gift, og så er de også fået datteren Marie.

De har med andre ord fået alt det ud af ”Landmand søger kærlighed”, som man kunne drømme om, og nu giver de gode råd til de, der også overvejer at finde den eneste ene i det populære program.

Thomas fik mange tilbud

- Når jeg fortæller andre om det, siger jeg, at man skal tilmelde sig. Enten kan man være heldig at finde en kæreste i programmet, og ellers kommer der mange tilbud bagefter. Det fik jeg i hvert fald, fortæller landmanden Thomas Bertram.

Det var dog ikke noget, han reagerede på, for han havde fundet kærligheden sammen med Nicoline, som efter få måneder flyttede fra Sjælland for at bo sammen med Thomas i Nordjylland. Hun har også et godt råd, hvis man overvejer at finde sammen med en landmand.

- Inden man sender brevet, skal man være fuldstændig klar med sig selv om, at det er den, der skriver, der skal være flytbar. Man skal være hundrede procent sikkert, for man vil det ikke nok, hvis man ikke vil flytte, forklarede Nicoline Bertram, der fulgte sit eget gode råd og flyttede flere hundrede kilometer for kærligheden.

Se flere billeder af parret og ikke mindst deres skønne datter Marie i galleriet herunder.

GALLERI: Landmand søger kærlighed: Thomas og Nicoline Bertram og datteren Marie

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden