Landmand søger kærlighed: Sådan går det ALLE parrene i dag

Mads, Stine, Brian, Anders og Svend

Mads, Stine, Brian, Anders og Svend

Foto: Søren Jul Lamberth og Anders Brohus/TV 2
"Landmand søger kærlighed" er slut for i år, og for flere af deltagerne endte programmet med, at de fandt den helt store kærlighed. Få det store overblik her.

Tirsdag aften sluttede 7. sæson af "Landmand søger kærlighed" på TV 2. 

Det har været en sæson med både humor og masser af romantik, men hvad er der sket hos parrene, siden kameraerne slukkede?

BILLED-BLADET giver her et overblik over, hvordan det er gået Svend, Brian, Mads, Stine, Claus og deres bejlere. 

Svend og Maryna 

Svend fik en svær start i programmet, idet der kun var kommet tre breve til ham, men den rigtige kvinde viste sig at være i blandt. Den 41-årige landmand faldt for 30-årige Maryna, og følelserne var gengældt.

De to er blevet kærester, og i midten af oktober flyttede hun fra Nordjylland for i stedet at bo sammen med Svend på hans gård i Vestjylland. 

Brian og Terese

Det blev ikke til kærlighed mellem Brian og Terese, efter de havde været på romantisk weekend i Ree Park, men de to er stadig gode venner og skriver også sammen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Brian fortæller, at det løb ud i sandet, fordi de ikke var forelskede, og ifølge Terese var det også en udfordring, at hun talte langt mere end Brian. 

Mads og Anna

Det tegnede ellers godt efter parrets romantiske weekend, men Mads og Anna måtte sande, at de var for forskellige til at være i et forhold.

Hun besøgte efterfølgende Mads på hans gård, men her viste det sig, at de ikke klikkede så godt, som de troede, og at de havde forskellige former for humor. 

Stine og Niels 

Der var i den grad romantik mellem Niels og Stine, som fik følelser for hinanden under optagelserne. De varede ved, efter kameraerne slukkede, og de to blev kærester en måned efter deres speeddate.

Parret har nu været sammen i cirka fire og en halv måned, og Niels er også flyttet ind i hendes lejlighed i Aars. Planen er, at parret på sigt gerne vil finde noget større at bo i sammen. 

Claus og Nanett

Der kunne ikke sættes en finger på kemien mellem Claus og Nanett, men alligevel endte det ikke med kærlighed mellem de to.

De var i bund og grund mere venner end kærester, og de to har da også stadig kontakt med hinanden. Nanett har i mellemtiden mødt en ny mand, som hun ses med. 

Ny sæson på vej

Man kan allerede begynde at glæde sig til næste år, hvor Lene Beier og co. vender tilbage med endnu en sæson af "Landmand søger kærlighed".

Hvis man er landmand, eller kender én, der mangler en dejlig kvinde at dele livet med, så kan man allerede nu tilmelde sig den nye sæson. Klik her og læse mere. 

Læs også mere om hvordan det er gået landmændene og deres bejlere, og læs også det store interview med Svend og Maryna i BILLED-BLADET nr. 45, der er på gaden i morgen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden