Tirsdag, 27. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Sådan går det i dag

Claus og Nanett
Claus og Nanett
Foto: Anders Brohus/TV 2 og Blu/TV 2
Der var god stemning mellem Claus og Nanett på deres romantiske weekend. Nu fortæller landmanden, hvordan det er gået de to, siden kameraerne slukkede.

Der manglede hverken humor eller god stemning, da Claus og Nanett var på romantisk weekend i ”Landmand søger kærlighed”.

Men da kameraerne slukkede, var det ikke nok til, at den ellers gode kemi mellem de to udviklede sig til romantiske følelser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg tror, vi passede mere sammen som venner end som kærester, fortæller Claus og uddyber:

– Nanett var hyggelig og sød, men der var ikke den rigtige fornemmelse i maven.

Mod på kærlighed

Han har dog stadig kontakt med Nanett og også med Tina, og de kommer alle tre godt ud af det med hinanden. Men romantiske følelser er der altså ikke opstået nogen af undervejs.

Claus, som blev skilt for 12 år siden, har dog ikke opgivet at finde kærligheden. Han har fået mange beskeder på de sociale medier efter sin medvirken i ”Landmand søger kærlighed”, men han har ikke fået en kæreste ud af det endnu. Og landmanden har da heller ikke travlt.

– Jeg leder ikke med lys og lygte efter en kæreste, men hvis den rigtige kommer forbi, så er jeg klar og åben, lyder det fra Claus, som ikke har fortrudt at være med i programmet, selvom det ikke har ændret på, at han stadig er en landmand, der søger kærlighed.

Gennem de sidste mange uger har han som så mange andre danskere set programmerne, og det har været en speciel oplevelse.

– Det har været vildt mærkeligt at se sig selv. Det er utroligt, at de kan klippe det sammen, så jeg virker så lav og tyk. Det er jeg jo slet ikke i virkeligheden, griner han.

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden