Landmand søger kærlighed: Stine deler nyt romantisk billede

Stine og Niels. 

Stine og Niels. 

Foto: Lars Horn
Stine Marthine Pedersen fra “Landmand søger kærlighed” deler et romantisk billede i anledning af en helt særlig kærlighedsfejring med Niels.

Forelskelsen er stadig lige stor hos "Landmand søger kærlighed"-parret Stine Marthine Pedersen, 27, og Niels Pors, 23, kan man se på et nyt Instagram-opslag, Stine har delt. 

Her viser Stine en flot buket blomster frem fra Niels og skriver, at det nu er præcis et halvt år siden, de mødtes første gang. 

Og samtidig er det fem måneder siden, at de blev kærester. 

Bor adskilt

Desværre kunne parret ikke være sammen på den store kærlighedsdag. 

Til daglig bor parret nemlig i Aars, der er en del af Vesthimmerlands kommune og en af de syv nordjyske kommuner, hvor borgerne opfordres til at undgå at krydse kommunegrænser for at begrænse coronasmitte fra mink.

Niels har derfor valgt at tage hjem til sine forældre i det sydjyske på ubestemt tid, også fordi hans skoleforløb lige nu er lukket, har Stine tidligere forklaret på Instagram.  

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

Savner Niels

Stine skriver selv til det fine blomsterbillede:
"I dag er det præcis et halvt år siden jeg mødte Niels for første gang på vores speeddate. Idag har vi været kærester i 5 mdr. Jeg håbede på det her da jeg sagde ja til at være med i Landmand søger Kærlighed men var os rigtig bange for at det ikke ville lykkedes 🤞🏻Jeg savner Niels i dag, corona skiller os ad for en stund men ser meget frem til vi blir genforenet ☺️❤️ @pors0209 #landmandsøgerkærlighed #coronatræt #incaseyoudontknow
BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslaget. 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden