Tirsdag, 25. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Vennernes ord gjorde Jonas sikker på sin beslutning

”Landmand søger kærlighed” Jonas Aagreen Larsen
Jonas Aagreen Larsen
Foto: Lars Horn / Baghuset
Tirsdag aften i "Landmand søger kærlighed" skulle Jonas beslutte, om han ville invitere Xenia eller Kristina med på romantisk weekend.

”Landmand søger kærlighed” nærmer sig sin afslutning for denne gang, og landmændene tager i disse uger nogle meget afgørende valg.

Tirsdag aften var det Jonas Aagren Larsen, som efter en romantisk date med både Kristina og Xenia skulle beslutte, hvem af dem han ville invitere med på romantisk weekend.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jonas var ikke i tvivl

Begge kvinder havde fortalt ham, at de var blevet glade for ham, men det var ikke nok til at overbevise den 29-årige landmand.

Jonas valgte nemlig, at han ikke ville invitere nogen af dem på romantisk weekend.

Han ville ikke holde nogen for nar, og i programmet sagde han meget ærligt til både Xenia og Kristina, at han ikke kunne se en fremtid sammen med nogen af dem, og at det var årsagen til hans beslutning.

Landmanden havde i noget tid fornemmet, at der ikke var noget at bygge videre på med nogen af de to kvinder, og vennernes ord aftenen inden den store beslutning skulle træffes, overbeviste ham om, at hverken Xenia eller Kristina var den rigtige for ham.

Til fødselsdagsfesten blev hans venner spurgt, hvilken type kvinde der ville passe godt til Jonas, og de beskrev blandt andet, at hun skulle være aktiv og kæk, og at hun skulle kunne sætte Jonas lidt på plads.

Jonas har fået flere henvendelser

- Der kunne jeg ikke lade være med at sidde og tænke, at Kristina og Xenia ikke passede på den type kvinde, jeg søger i mit liv, fortæller Jonas til TV 2.dk.

Det lykkedes således ikke landmanden at finde den store kærlighed i programmet, men Jonas tror på, at der nok skal være en derude, der passer på ham. Faktisk har han også fået en del henvendelser på baggrund af sin medvirken i programmet. Indtil nu har han dog været lidt tilbageholdende med at svare af hensyn til spændingen i programmet.

- Nu har jeg lidt mere frit spil, og dem, jeg synes virker mest interessante, kunne det da godt være, jeg listede mig til at skrive til for at høre, hvad det drejede sig om, fortæller landmanden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden