Lørdag, 26. september 2020 - af Stine Ramlyng

Landmands-deltager sendt hjem: Her er sandheden bag Benjamins tårer

Stine og Benjamin fra "Landmand søger kærlighed"
Stine og Benjamin fra "Landmand søger kærlighed"
Foto: Søren Jul Lamberth og TV 2
Bejleren Benjamin blev i sidste uge sendt hjem før tid af landmanden Stine, da hun havde fået flere følelser for den anden bejler Niels. Og det fik tårerne frem. Men måske ikke af den grund, seerne troede.

Med et bedrøvet blik og ordene "Det er ikke noget ondt, Benjamin" sende landmanden Stine Marthine Pedersen tirsdag aften Benjamin Bøvling Preisler ud af programmet "Landmand søger kærlighed".

Og selv om Benjamin til kameraet fortalte, at det var helt okay, og at han kun ønskede det bedste for Stine og Niels, så måtte Benjamin alligvel tage brillerne af og tørre en tåre væk. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vigtig del af personlig udvikling

Tårerne kom dog ikke trillende af den grund, som vi seere umiddelbart skulle tro; nemlig den konkrete og meget håndgribelige afvisning fra Stine.

For til tv2.dk fortæller den 28-årige pædogogstuderende fra Bjerringbro nu, at det i virkeligheden handlede om, at hans deltagelse i programmet var blevet til en vigtig del af hans personlige udvikling.

Taler ikke om følelser

For der hvor han kommer fra taler - og viser - man ikke rigtig følelser, fortæller Benjamin. Men med deltagelsen i "Landmand søger kærlighed", blev han konstant konfronteret med spørgsmål som: "Hvad føler du for Stine?", "Hvad syntes du om gruppedaten?" og "Hvordan havde du det, da du sad sammen med Stines far og bror?".

Alle spørgsmålene tvang ham til at forholde sig ærligt til sine egne følelser og sætte ord på dem, hvilket har lært ham ham helt nye sider af sig selv - og dermed en vigtig lektie for livet.

Det gik blandt andet op for Benjamin, hvor meget hans familie betød, og at det var vigtigt at få sagt til dem.

Tre kærlighedserklæringer på to dage

Så da han forlod Stine på gården i Nordjylland, satte han sig ind i sin bil med kurs direkte mod Viborg, hvor hans to år ældre storesøster bor, for at fortælle hende, hvor meget han elskede hende.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så stortudede jeg allerede, da jeg ringede til hende på vejen, fortæller Benjamin til tv2.dk.

- Det var en side, hun ikke havde set før. Jeg har været den hårde banan, der ikke har vist følelser eller udstrålet, at noget kunne påvirke mig, fortæller han.

Samme dag lagde han også vejen forbi sin 25-årige lillesøster med samme besked. Og dagen efter var det morens tur til at få en kærlighedserklæring. 

Skriver med sød pige

Efter sin deltagelse i Landmand søger kærlighed" har Benjamin fået mere ro på sig selv, sit datingliv, mere styr på følelserne, og ovenikøbet er han også begyndt at skrive med en sød pige, som har set og fulgt den 28-årige landmandsdeltagers personlige rejse på skærmen. 

Få helt styr på alle årets landmands-deltagere i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden