Landmandsbaby charmerer Lene Beier: Hun er så dejlig

Lene Beier. 

Lene Beier. 

Foto: Peter Grosen
Lene Beier høstede for nylig "frugten" af det datingprogram, hun selv er vært for, da hun fik lov at holde programmets seneste skud på stammen, nemlig Thomas og Nicolines lille charmerende datter Marie.

Thomas og Nicoline lærte tv-vært Lene Beier at kende under optagelserne i 2018, og nu har de to, sammen med datteren Marie, genbesøgt Lene Beier. De er nemlig med i “Landmand søger kærlighed – ekstra”.

Marie er nysgerrig og dejlig

– Det var rigtig skønt at se dem igen. Og lille Marie er både nysgerrig og dejlig. Jeg fik lov til at holde hende flere gange både før og under optagelserne, fortæller Lene Beier om mødet med den lille landmandsbaby og hendes forældre.

Nicoline, Thomas, Lene Beier og lille Marie
Foto: Privat

Nicoline, Thomas, Lene Beier og lille Marie

Fandt sammen i 2018

Thomas og Nicoline Bertram fandt sammen i “Landmand søger kærlighed” i 2018. Siden er de både blevet gift og blevet forældre til lille Marie. Det har været hårdt, men de nyder deres lille familie.

– Jeg tror, du er mere afslappet i det. Du vil i hvert fald rigtig gerne være sammen med Marie, så nogle gange må jeg lige sige, om du ikke skal blive færdig med nogle af dine projekter, griner Nicoline, som nyder at have Thomas så meget ved sin side.

Thomas, Nicoline og Marie
Foto: Lars Horn

Thomas, Nicoline og Marie

Læs det store interview med parret og se endnu flere billeder af deres charmerende datter Marie i denne uges BILLED-BLADET.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden