Lars Hjortshøj forstår ikke sine børn

Lars Hjortshøj med Emma og Oscar
Lars Hjortshøj med Emma og Oscar
Foto: Lars H. Laursen
Den julekalender-aktuelle Lars Hjortshøj kan ikke forstå sine teenagebørns TV-vaner.

Fjernsynet har en central plads i Lars Hjortshøjs stue, ikke kun fordi han selv laver eget TV, men også fordi han og hustruen, Tina Bilsbo, ser meget TV. Men det gør hans to teenagebørn, Oscar og Emma, ikke, og det har Lars Hjortshøj det temmelig svært med, skriver seoghør.dk

- Det er en mærkelig alder mine børn har. De ser jo faktisk slet ikke TV. De ser serier og sådan noget på nettet. Men de sidder jo ikke ligesom mig og ser TV en hel aften. Det har jeg altså utroligt svært ved at forstå, fortæller Lars Hjortshøj, der netop nu er aktuel i TV 2's nye julekalender "Tvillingerne og julemanden".

Lars Hjortshøj ved godt, at unge mennesker ser TV på den facon, og at den måde kommer til at skabe mange udfordringer for hans egen branche.

- Det er en kæmpeudfordring generelt at lave TV til det teenagesegment. De tilrettelægger selv deres TV-aftener. Så jeg skal ikke regne med at sidder her over julen og spise brunkager og se julekalender med børnene, fortæller Lars Hjortshøj til seoghør.dk

- Mine børn har efterhånden vænnet sig til, at jeg spiller julemand. De fortalte mig forleden, at de egentlig ville have ønsket, at jeg var det, da de var helt små. Nu er de 13 og 16 år, så det er ikke noget de sådan følger med i længere. Men dengang ville de have syntes, at det var sejt at kunne sige, deres far var julemanden.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden