Lars Krogh Jeppesen efter Vild med dans-exit: Sådan har jeg det nu

Lars Krogh Jeppesen.

Lars Krogh Jeppesen.

Foto: Hanne Juul
Den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen er ked af, at han og partneren Malene Østergaard ikke blev stemt videre i dansekonkurrencen.

41-årige Lars Krogh Jeppesen blev slået på målstregen af Vicky Knudsen i fredagens ”Vild med dans” og blev dermed den første nydanser, som måtte forlade konkurrencen.

- Jeg synes, det var sejt af Vicky, at hun løftede sig og rejste sig. Hun slog os sammen med Martin, og det er flot gået, sagde den tidligere professionelle håndboldspiller til BILLED-BLADET lige efter showet og fortsatte:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Men når det så er sagt, så er det jo ikke sjovt at ryge ud i det første show. Jeg er ked af det, for det var ikke det, der var planen. Jeg ville gerne have forsat med at udvikle mig.

Døtre synes, det er pinligt

Lars Krogh Jeppesen ville også gerne have gjort sine to døtre på 10 og 12 år stolte, og han var nervøs for deres reaktion.

- Mine piger synes nok, det er lidt pinligt, men jeg håber også, at de synes, jeg gjorde, hvad jeg kunne. Jeg håber ikke, de synes, det var mega træls. Men det er jo sådan, det er, konstaterede en berørt Lars Krogh Jeppesen.

Han og dansepartneren Malene Østergaard fik karakteren 12 for deres quickstep. Det blev den sidste dans, de kom til at vise i ”Vild med dans”.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden