23. aug. 2015
Af Helle Skram de Fries

Lars Lilholt rørt til tårer i Toppen af Poppen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-51843.jpg
Foto: Flemming Jeppesen
Søndag aften er det Lars Lilholts tur til at få sine sange fortolket af de seks andre deltagere i "Toppen af Poppen", og det rammer den 62-årige trubadur lige i hjertet.

Det er ikke hverdagskost for Lars Lilholt at bliver rørt til tårer, men det er faktisk, hvad der sker, når det søndag aften er hans tur til at få sine sange fortolket af de øvrige "Toppen af Poppen"-deltagere.

Både de unge, Mattias Kolstrup, Stine Bramsen, Shaka Loveless, Oh Land og Isam B, og ikke mindst den ældre, 65-årige Sebastian, formår at både ramme og røre hr. Lilholt med deres fortolkninger.

Unge musikere har stor respekt

Og det overrasker Lars Lilholt, hvor stor respekt - også de unge musikere - har for hans musik og tekster.

- Ja, fordi det vidste jeg ikke. For Stine, Shaka og Mattias kan jeg måske forstå det, for de har, via deres forældre, kendt min musik fra de var ganske små, fortæller Lars Lilholt til BILLED-BLADET efter deltagerne for længst er kommet hjem fra Skagen, hvor denne sæson af "Toppen af Poppen" er optaget.

Både Stine Bramsen, Shaka Loveless og Mattias Kolstrup er - i modsætning til Isam B og Oh Land - vokset op i Jylland, hvor Lars Lilholt bor.

Sebastian overraskede

Sebastian, der er vokset op i Sønderborg, overrasker i den grad også Lars Lilholt med sin version af nummeret "Jeg vil være stjerne", som Lars Lilholt ikke selv har haft på repertoiret de seneste år.

Se med på TV 2 søndag 23. august kl. 20, når Lars Lilholt bliver ramt lige i hjertet af sine egne sange i ny forklædning.

Læs mere om: