8. feb. 2018
Af Liz Rørsig

Lasse Sjørslev fejrer sin fødselsdag med venner og familie - og mad

Lasse Sjørslev
Lasse Sjørslev.
Foto: Jeppe Michael Jensen
TV 2 Nyhedernes nye vært Lasse Sjørslev fylder 44 år torsdag, og dagen skal fejres med god mad i godt selskab.

- Jeg har taget en fridag, så jeg har god tid til at få lavet noget hyggeligt. Jeg står op og hygger med det traditionelle morgenbord sammen med mine to børn på 12 og 16. De plejer at vække mig med sang og flag på sengen, fortæller Lasse Sjørslev til BILLED-BLADET om sin fødselsdag.

Han fylder 44 år den 8. februar 2018.

- Når jeg har kørt dem i skole, skal jeg mødes med et par venner på en café på Østerbro til god brunch og hyggelig snak. Og så er dagens tilladte kalorier vist allerede oversteget. Så jeg skal lige nå en løbetur inden aften, hvor jeg har inviteret mine børn og den nærmeste familie til lækker rødvin og store bøffer på en rigtig god restaurant i indre København. Jeg elsker at forkæle mig selv og min familie, lyder det fra TV 2 Nyhedernes nye vært.

Lasse Sjørslev er netop begyndt som vært på 19 Nyhederne på TV 2.

Han kommer fra værtstjansen på TV 2 News, hvor han dog stadig skal lave programmet "Besserwisserne".

Lasse Sjørslev: Livet er smukt

Måden fødselsdagen skal fejres på, passer Lasse Sjørslev godt.

- Kort sagt er det en fødselsdag, hvor jeg skal være sammen med mange af de dejlige mennesker, der er i mit liv, og hvor jeg skal spise en masse god mad. Det er lige som det skal være. Og nej - jeg føler mig slet ikke gammel på trods af de 44 år. Jeg synes faktisk, at livet er ganske smukt i disse år, siger fødselaren med et smil.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: