Laura Drasbæk snød alle og gik i Vild med dans-finalen

Vi må håbe at danseparret Silas og Laura har danseteknikken i orden i aftenens Vild med dans-show, så Laura ikke lider flere styrt under dansen.
Vi må håbe at danseparret Silas og Laura har danseteknikken i orden i aftenens Vild med dans-show, så Laura ikke lider flere styrt under dansen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det var ikke mange, der havde troet på, at Laura Drasbæk ville overvinde favoritterne

Det var en flok spændte og håbefulde dansere, der trippede bag kulisserne inden Vild med dans-semifinalen, blev skudt i gang.

Teknikken sidder efterhånden lige i skabet, dommernes råd til parrene er blevet klicheer og dét som alle venter på og glæder sig til, er den STORE FINALE.

Nervøsiteten var ikke til at få øje på, da de tre dansepar erobrede det store dansegulv i deres i alt seks danse på denne store aften, hvor TV 2 kunne fejre jubilæum, det var nemlig liveshow nummer 70 i Vild med dans' historie.

Dommer-fnidder

Alle parrene skulle igennem to danse, én standarddans og én latindans.

Og der blev fra starten af sat et hæsblæsende tempo, hvor dommerne svingede om sig med flotte karakterer - dog udeblev den absolutte topkarakter, og 10-tallerne må vente på sig til finalen næste fredag.

Dommerne var i drille humør, og der var gået "barndommens gade" i den, da de som kåde små teenagere lavede sjov med hinanden og ikke mindst danserne. Især Thomas' bukse-ups bliver sent glemt af Jens Werner, der endnu en gang måtte hive dén trumf op af lommen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Laura dømt ude

Men det var nærmest Davids kamp imod Goliath i aften, for to af danseparrene synes at være favoriseret af de fire Vild med dans-dommere.

Cecilie Hother og Christina Hembo var nærmest blevet lovet en plads i finalen af de fire dommere, og det det virkede som en umulig opgave for Laura og Silas at nå de to favoritter til sokkeholderne.

Og som så mange gange før så endte favoritterne igen side om side på en delt førsteplads med show-parret Laura og Silas lige i hælene.

Ingen omdans

I aften var omdansen droppet, og det betød, at man lige efter pausen sprang til den spændende afgørelse - ja lige bortset fra, at den skønne danse-vært Christiane Schaumburg Müller gav en lille danseopvisning først.

Afgørelsens time var kommet. Hvem ville komme i den eftertragtede finale? Kunne Laura Drasbæk overraske? Og ville Thomas Evers Poulsen kunne holde tårerne tilbage?

Tårer og endeløs jubel

Trippende ventede parrene spændt på afgørelsen, og som ventet røg Cecilie Hother videre som den første. Men så kom overraskelsen! Laura Drasbæk har kæmpet, slidt og slæbt for hver fredag at gå videre til næste show, og nu kan hun endelig høste frugterne af hendes hårde arbejde.

Finalen venter nemlig den dansende Lærkevej-skuespillerinde, mens Christina Hembo og Thomas Evers Poulsen trak "sorte per". Og så kunne Thomas ikke holde sig længere. Tårerne vrimlede ud bag hans bedrøvede og lidt chokerede øjne, mens Laura og Silas forståelig nok gik amok i en sejrsrus, der nok aldrig bliver overgået af nogen andre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden