3. okt. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Laver nyt tv-program: Nu vender Heino Hansen tilbage på skærmen

Heino Hansen
Heino Hansen
Foto: Mikael Rieck
Heino Hansen har haft masser af arbejde at se til den seneste tid, og lige om lidt er der premiere på et nyt TV 2-program med den populære komiker i front.

Heino Hansen debuterede som komiker i 2008, men det var først, da han i 2020 kunne opleves i ”Stormester”, at den brede befolkning for alvor fik øje på den nu 37-årige sjove mand fra Næstved.

I foråret kunne man opleve ham og far Bjarne i ”Hvad Heinos Fatter gør” på TV 2, og i sommer tonede ham frem på DR i "Gæsten og hesten", ligesom han også har været vært på "Klipfiskerne".

Travle Heino Hansen

For tiden er Heino Hansen landet rundt med ”Heino Hansens første Comedy Show”, som han frem til maj 2022 skal optræde med flere end 100 gange.

Men den arbejdsomme komiker har også gang i andre projekter, og lige om lidt vender han tilbage på skærmen i det nye TV 2-program ”Lokalposten med Heino Hansen”.

Heino Hansen rappporter lokale nyheder

Tidligere har Heino Hansen delt ud af lokale nyheder fra Næstved og omegn i podcasten ”Nyt fra Næveren”, men i det nye program kan man se frem til at høre ham fortælle lokalnyheder fra hele landet.

”De lokale nyheder er alt for vigtige til ikke at blive rapporteret til hele landet. Og Heino Hansen er journalisten, der gør præcis det. Han tager til alle afkroge af Danmark for at rapportere de lokale breaking news, se på politiets døgnrapporter og tjekke, hvad der sker i de lokale grupper på Facebook”, lyder beskrivelsen af det nye TV 2-program.

Programmet er fortsat i gang med at blive optaget, men premieren venter lige rundt om hjørnet.

Det første program af "Lokalposten med Heino Hansen" sendes tirsdag den 12. oktober på TV 2.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_respirator_tv_2_1.jpg
Heino Hansen i "Lokalposten med Heino Hansen".
Foto: Respirator/TV 2

Læs mere om: