Leif fra Landmand søger kærlighed: Derfor valgte jeg Inga fra

Leif og Inga

Leif og Inga

Foto: Anders Brohus/TV 2
Leif Olsen fra "Landmand søger kærlighed" sætter nu ord på, hvorfor han valgte at sige farvel til Inga efter gruppedaten.

Tirsdag aften fortsatte jagten på den store kærlighed, da Leif Olsen inviterede de fire kvinder med på gruppedate i ”Landmand søger kærlighed”.

Der blev både kastet med lassoer og set på bisoner, inden landmanden skulle træffe en beslutning om, hvem han ville invitere med hjem på gården. 

For forskellige

Inden da trak han Inga til side, så de to kunne snakke sammen alene, men alligevel var det hende, han valgte at sige farvel til. Nu sætter han ord på sin beslutning. 

- Der var nogle, der sagde, at der var nogle piger, der havde det lidt tungt på gruppedaten, og det kan man også se i udsendelsen. Så hørte jeg Ingas snak med produktionsholdet, og der var nogle af de ting, der blev sagt – og tonearten – som gjorde, at jeg sagde farvel til hende, fortæller Leif om sit valg og fortsætter:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Hun var et andet sted i livet og ville gerne lægge arbejdslivet bag sig, og jeg har stadig syv år tilbage på arbejdsmarkedet, og så begyndte jeg at tænkte praktisk og rationelt.

Vil gerne besøge Inga

Alt er dog fint mellem Leif og Inga, og de to har fortsat kontakt.

- Jeg har sagt til Inga, at når jeg kommer til Skagen, så vil jeg spørge, om hun giver en kop kaffe. Jeg vil gerne snakke med alle kvinderne igen – også om hele oplevelsen, lyder det fra landmanden.

Tilbage er nu Anne, Lise og Tina, som i næste uge flytter ind på gården hos Leif.

Leif med sine tre bejlere
Foto: Anders Brohus/TV 2

Leif med sine tre bejlere

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden