25. nov. 2015
Af Juliane Olsen

Lene Beier: Ærlig sæson af Landmand søger kærlighed

Lene Beier
Lene Beier med sin lillesøster.
Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
TV-værten Lene Beier er stolt af dette års sæson af ”Landmand søger kærlighed”, hvor landmændene har været mere ærlige end nogensinde før.

Den 38-årige TV-vært Lene Beier holder lige nu en velfortjent pause indtil januar, hvor arbejdslivet igen kører derud af.

Lige nu ruller anden sæson af ”Landmand søger kærlighed” over skærmen, og det er programmer, der i den grad har rusket op i seerne.

- Det er en meget ærlig sæson, og jeg synes, landmændene har rykket sig meget langt. Jeg synes, det er vildt sejt, at Ole står frem med sin seksualitet, siger Lene Beier til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Lene Beier i ny sy-dyst på TV 2 Fri

Lene Beier har hang til tårer

Hun fortæller samtidig, at de medvirkende lige skulle vænne sig til TV-kameraerne, men at de samtidig har været mere beredt på, hvad der skulle ske, fordi der var blevet sendt én sæson af programmet.

Nu kan Lene Beier tage lidt mere over på hjemmefronten, og tirsdag aften fordrev hun tid med at tage til gallapremiere på dramaet ”Louder than bombs” i selskab med sin søster.

- Jeg kommer sikkert til at stortude. Efter jeg fik Arthur, kan jeg altid tude, når jeg ser sådan nogle film, siger Lene Beier, der er mor til sønnerne Arthur og Otto.

Lene Beier blev for nyligt gift igen med børnenes far, Anders, under en ferie i USA, hvor de efter ni år gav hinanden endnu et ja i Las Vegas.

Læs mere om: