1. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Lene Beier: Godt at fokusere 100% på den virkelige verden

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Lars H. Laursen
TV-værten Lene Beier vil gerne være bedre til at gå offline, fordi hun vil være i den virkelige verden og holde helt fri.

Den 39-årige TV-vært Lene Beier fik en stor åbenbaring, da hun sidste år rejste til USA i en autocamper i tre uger.

Hun var helt væk fra hverdagens stress og jag præget af mobiltelefoni, opdatering på de sociale medier og at tjekke af mails.

- Jeg kunne pludseligt mærke, at NU var jeg 100 procent klar til at forlade byen og bo et sted med mere ro, natur og ”højere til loftet”, siger Lene Beier til BILLED-BLADET.

Mangler du også ro en gang imellem, så klik her for et tilbud til dig fra BILLED-BLADET!

Lene Beier nyder at holde fri

Resultatet er, at familien nu er er flyttet i et nyt hus i Dragør syd for København, hvor Lene Beier har fundet stilhed.

- Jeg kan mærke, at det er godt for mig, når jeg fokuserer hundrede procent på den virkelig verden og holder hundrede procent fri, siger Lene Beier.

TV-værten lukker også altid ned for telefon og mail, når hun rejser, og telefonen lader hun bliver i tasken under besøg, og når hun selv har gæster.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Lene Beier elsker eventyret

Det er i det hele taget vigtigt for hende at hygge sig med de mennesker, hun holder af, hvad enten det er venner eller ægtemanden Anders.

- Jeg elsker at tage ud på eventyr med min familie, og jeg nyder at snakke med Anders over en god flaske vin uden en mobil på bordet, siger Lene Beier.

Desuden ynder TV-værten at lytte til lydbøger, mens hun kobler af fra de gængse medier med træning.

Læs mere om: