Tirsdag, 22. december 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Lene Beier inviterer til juleaften: Sådan kan du komme med

Lene Beier 
Lene Beier 
Foto: Per Arnesen/TV 2
Den 24. december sender TV 2 live fra Lene Beiers juleaften, og i programmet kommer man også på besøg hos en række andre populære tv-værter.

Julen er i år anderledes for mange på grund af coronakrisen, som gør, at flere sidder alene derhjemme.

Men der er gode nyheder, for selvom man er isoleret på den store aften, betyder det ikke, at man ikke kan komme med til jul.

TV 2’s seere er nemlig inviteret med hjem til Lene Beier og hendes familie den 24. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jul hos Lene Beier

Det sker i programmet ”Juleaften LIVE”, hvor man kommer i selskab med den populære tv-vært, hendes mand Anders, sønnerne Otto og Arthur, Lenes mor og søster samt familiens hund Bruce Wayne og katten Tandløs.   

- Julen i år bliver helt usædvanlig for mange mennesker. Mange kommer måske til at sidde alene, og derfor er det vigtigt, at de har nogen at være sammen med, siger programmets redaktør Peter Toldberg til TV 2 og tilføjer:

- Normalt ville man aldrig sende live-fjernsyn juleaften, men i år er det det helt rigtig tidspunkt at lave fjernsyn på.

Ændrede juleplaner 

Planen var egentlig, at Lene Beier og familien skulle have holdt jul hos svigerfamilien, men som for så mange andre danskere ændrede deres planer sig, da coronakrisen kom i vejen.

I stedet åbner hun nu hjemmet op, så man kan komme med til jul hjemme hos dem.

- Det er så forfærdeligt at tænke på, at der er nogen, der skal sidde alene, uden dem de holder af, juleaften, fortæller Lene Beier.

- For første gang skal jeg lave et program, hvor jeg håber, at der ikke er ret mange, der vil se med. Det vil jo betyde, at de har bedre ting at tage sig til, fortæller hun.

I ”Juleaften LIVE” vil der undervejs blive sunget sange af Hjalmer, Lis Sørensen og Søs Fenger, og der vil også blive stillet om til en række andre populære værter. Blandt andre Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, Janni Pedersen, Peter Tanev, Claus Holm og Christian Degn, som vil fortælle om deres jul anno 2020.

Man kan se "Juleaften LIVE" den 24. december fra klokken 20.05 på TV 2.  

GALLERI: Hjemme hos Lene Beier

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden