Lene Beier jubler: Deler stor nyhed

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Anders Brohus/TV 2
Danskerne har talt. Med over 600.000 seere hver tirsdag har "Landmand søger kærlighed" slået fast, at der er masser af danskere, der gerne vil se danske landmænd finde kærligheden.

Den stærke kemi mellem landmanden Stine og bejleren Niels var ikke til at tage fejl af for seere af dette års "Landmand søger kærlighed".

De turtelduer har da også afsløret, at de nu er blevet kærester efter at have deltage i TV 2's datingprogram, og at de sågar er flyttet sammen hos Stine.

Og selv om seere af programmet stadig venter i spænding på, hvordan det kommer til at gå for de andre datende par, så afslører Lene Beier allerede nu, at der kommer endnu en sæson "Landmand søger kærlighed". 

Lene Beier søger single landmænd

- Landmand søger kærlighed” ligger nu på TV2 play - og som nogle af jer allerede har set i snigpremieren, så laver vi en ny sæson til næste sommer.

- Såååååå, hvis du er single landmand, eller hvis du kender en landmand, som savner en at dele livet med, så smut ind på TV2.dk og se, hvordan man melder sig til, opfordrer den glade tv-vært og henviser til tv2.dk, hvor interesserede kan tilmelde sig.

Kvindelige landmænd en forfriskende succes

Også TV 2's programdirektør Mads Volck er glad for dette års "Landmand søger kærlighed", og kalder det for en "forfriskende succes" at have kvindelige landmænd med i denne sæson.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Han håber, at mange landmænd med forskellige baggrunde har lyst til at tilmelde sig den nye sæson, hvis har et oprtigtig ønske om at finde kærligheden.

- Det lykkes ofte at bringe folk sammen, når vores medvirkende tør være sårbare og gå hundrede procent ind i jagten på kærlighed, siger han.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig "Landmand søger kærlighed" her.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden