30. jun. 2016
Af Helle Skram de Fries

Lene Beier med i Vild med dans

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Krestine Havemann
TV-værten Lene Beier er blandt nydanserne, når 'Vild med dans' vender tilbage til efteråret. Og hun glæder sig især til træningen

Lene Beier er en af TV 2’ s meget populære værter. Faktisk så populær, at hun i mart i år ved BILLED-BLADETS TV-GULD-fest vandt prisen som årets kvindelige underholdningsvært.

Hun er kendt fra programmer som ”Landmand søger kærlighed”, ”'Klar, parat, sy”, og så har hun interviewet et hav af kendte såvel som helt almindelige danskere i programmerne ”Mit frirum” og ”'Mit livs eventyr”.

Og nu skal vi se den 39-årige TV-vært i 13. sæson af ”Vild med dans”, oplyser tv2.dk

Drømmer om dans

- Jeg vågner om natten, hvor jeg har drømt, at jeg er iklædt sådan en halvtredserkjole, har pandebånd på og er i fuld gang med at danse jive, samtidig med jeg skal spille skuespil. Jeg dør, siger Lene Beier med et grin til TV 2.

Lene Beier var ikke i tvivl om at takke ja til at være med i ”Vild med dans”.

- Jeg stod og hoppede derhjemme, fordi jeg var så glad. ”Vild med dans'”er jo det ultimative, og jeg glæder mig sådan til at fortælle min mor, at jeg skal være med. Hun elsker programmet, siger Lene Beier.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Bygger hus

Lene Beier er i øjeblikket, sammen med sin mand, Anders Beier, og parrets to sønner, Otto og Arthur, i gang med at bygge et helt nyt hus. En proces der løbende bliver filmet og bliver til et program på TV 2 FRI til foråret ”Beier Bygger”.

Så i løbet af efteråret kommer Lene Beier og familien både til at bo i en husbåd og en skurvogn.

- Vi er nødt til at flytte ind på grunden, fordi børnene skal starte i skole. Men så må jeg jo bare danse på taget, siger Lene Beier.

Foruden Lene Beier er følgende officielt med i ”Vild med dans” til efteråret: Sangeren Julie Berthelsen, sangeren Thomas Buttenschøn og skuespilleren Laura Bach.

LÆS MERE: Laura Bach med i Vild med dans 2016

Læs mere om: